tirsdag den 6. marts 2012

Kender i Bitterfissen?



Bitterfissen Bethany er en blog, der bliver skrevet at en anonym blogger på bloggers delight, hun har været meget oppe i medierne den sidste uge, da hun har gjort sig meget upopulær blandt en lang række kendte b.la. Jim Lyngvild, Mascha Vang, Sarah Louise og Tina Lund. Der har været en del fights imellem disse og Bethany, der har foldet sig ud i diverse medier, så som Go'morgen Danmark, B.t. osv. Hun har gjort sig upopulær ved at ytre sin mening om disse kendte mennesker på hendes blog, det er ikke just pæne ting hun har at sige. Det er egentligt et ret tamt indhold der er at finde på hendes blog, men hendes retorik gør at det er yderst morsomt at læse disse vredes udbrud om diverse mennesker. 

Hun har b.la. skrevet et indlæg der hedder "Spejlblanke Realityidioter" der hovedsaligt handler om at hun ikke orker flere freakshows, den omhandler også Linse Kessler eller som hun kalder hende Linse Vanvidspat Kessler, og Gustav (Bøsseboytøjet) her kommer et citat:  "Tag for eksempel Linse Vanvidspat Kessler. Jovist, hun er sød og nede på jorden. Står ved, at hun er medieliderlig, som de færreste jo har for vane at erkende. Egentlig ærværdigt, men jeg da kraftedemig ligeglad. For hun er fandme stadig bare en hjernedød AmagerLaila med extensions, tatoveringer og plasticpatter, som er kendt for hvad? At være søster til søde Mikkel og smadre P-vagter. Men familien er åbenbart så meget freakshow, at der kan laves tv om dem, hvilket måske egentlig siger mere om det danske tv-publikum end om Familien Fucked up. Bethany faldt fra efter 1½ afsnit. Røvfuckingsygt. Og sikke nogle trashkællinger. Det skider jeg fandme på. Folk glemmer åbenbart, at den ene har været en mere ussel mor end den anden. Åbenbart nemt, at tage jeres rindende øjne fra det, de i virkeligheden ser, hvis man sørger for samtidig at kvæle jer i patværk. Vorherre til fucking Shetlandspony!".


Jeg synes personligt at det er meget sjovt at læse, men jeg kan da godt forstå at de personer der er blevet udstillet som snot dumme individer, der ikke har nogen som helst mulighed for at tage en dialog med vedkommende der har skrevet det, da det jo er en anonym blogger. Jeg synes at det er meget nemt at sidde og svine folk til, som anonym, gemme sig bag computerskærmen, og ikke engang tage diskussionen op. 

Kender i bloggen, og hvad synes i om den?

Hvis ikke, kan i finde den HER

/J





1 kommentar: