torsdag den 29. august 2013

FASHION AND BEAUTY TRENDS THIS FALL - LET IT SHINE


Vi går en ny sæson i møde, og som altid er der nye tendenser der rører på sig inden for mode. Hvis du er en af dem der ikke orker at sætte dig ind i, hvilke trends der kommer på banen dette efterår, er dette indlæg lige noget for dig! Jeg har nemlig gjort alt forarbejdet og listet de vigtigste tendenser. 

Fashion Trends

Denne sæsons favorit-mønster er tern, tern i alle størrelser og farver. Dette mønster kombineret med rolige flader, giver et sofistikeret look. Hvis du ikke er klar til de grøn, rød og blåternede kiltlignende nederdele, så er den sort/hvide version både enkelt og let at bære – og stadig kanon smart. Farvepaletten er ikke så varieret anvendt, men holdt i de gyldne og varme farver, her er det guld, glimmer og brokadedetaljer der er de helt store tendenser i efteråret, dette ses blandt andet hos de helt store designere som Alexander McQueen og Valentino, der har genskabt renæssancestemningen i deres overdådige looks på catwalken. Derudover er grå, sort og vinterhvid også et hit denne sæson.

90’erne er på vej tilbage ind i modebilledet, det startede så småt i foråret, men er nu for alvor vent tilbage, med den rå og beskidte grunge-stil. De helt store 90’er hit er lag på lag, skovmandsskjorter og chunky støvler. Efteråret snit og form er i år cocoon, altså et look præget af organisk svungne linjer med massere af volumen, det er især frakker og kjoler der gør sig godt i denne form – men hold dig til et cocoon formet item ad gangen. Designernes fortrukne materiale denne sæson er pels, nogle anser pels for at være luksuriøst, mens andre tager meget afstand – men de udenlandske designere har i hvert fald dømt pels for HOT i denne sæson. Denne tendens ses på alt fra Sko og tasker til kjoler og frakker – ps. Hust at fake fur er lige så fashionabelt som the real thing! Selvfølgelig er lækre strikitems, stadig en stor del af efterårets mode – både lækre kjoler og store vamsede tøjer, her er specielt de knælange cardigans et must have. Desuden går materialet der altid er populært nemlig læder, med os ind i den nye sæson, både i form af støvler, nederdele og jakker. 

Beauty Trends

Bordeaux er tha thang dette efterår, vinrød eller blodrød, kald det hvad du vil, uanset er det et sikkert hit med farvenuancen denne sæson – dette gælder både læber og negle. Nu hvor jeg lige kort rundede negle trenden, vil jeg fortsat sige at især special effects har en helt særligplads inden for neglemoden dette efterår, alt fra pudder, perler, klistermærker og fjer – ja you name it, kommer til at udsmykke vores negle. Derudover vil der være massere af shine, glimmer, perlemor, glitter og metallic farvenuancer at finde, i næsten alle skønhedsprodukter af enhver slags. Dette gælder både negle, øjenskygger, eyeliner, mascara og hårprodukter. WE WILL SHINE THIS FALL.

Jeg håber at i nu føler jer klar til at, erobre efteråret med stil. Hvis i stadig ikke føler jer helt klar, kommer der et indlæg en af dagende, hvor jer viser jer mine efterårs/vinter must haves. 

Big kisses Jane. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar