fredag den 23. august 2013

Anbefaling // The White Queen


Jeg er som i nok ved, en sucker for serier og ikke mindst fantastiske eventyr. Denne serie The White Queen er ikke en undtagelse, det er en serie spækket med alt hvad der hedder eventyr, kærlighed og ikke mindst en kæmpe spandfuld drama og intriger. 

Plottet foregår i 1400tallet, og handler om rosernes krig, og til jer der ikke ved hvad det er, er det en krig mellem de to dele af England henholdsvis Landkaster (de røde) og York(de hvide), de to dele har på da værende tidspunkt været i krig i 8 år, om hvem der er den retmæssige konge af England. Roserne kommer ind i billedet på den måde, at dem der støtter den røde konge, bærer en rød rose og de hvide lige sådan - Så fik vi lige det på plads haha. 

Men serien handler kort fortalt om en kvinde Elisabeth, der kommer fra en velstående far og en godhjertet mor, der udøver hekseri, hendes familie er klarer modstander af York kongen. Elisabeth møder den rimeligt flotte konge Edward af York i vejkanten og ender ligesom midt i det hele - om de finder sammen og hvad der ellers sker, vil jeg lade op til jer selv at finde ud af. 

Men i hvert fald en klar anbefaling, til jer der ligesom mig elsker et godt eventyr og middelalderlige historier. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar